Microfleece Plus

A Microfleece porzsák különleges mikroszál szerkezetű, szintetikus Fleece rétegekből épül fel. Higiénikus és környezetbarát.

Optimális szívóerő

A szálak képesek megkötni a port a pórusok eltömítődése nélkül. Így nem lép fel veszteség a szívóerő tekintetében. A Microfleece-Plus porzsákok több, mint 50 %-kal több részecske kiszűrésére képesek, mint a hagyományos papír porzsákok és kitűnnek hosszú élettartamukkal is.

Higiénikus filtráció

Hála az egykori rétegek kombinációjának, a Fleece, különleges szálszerkezetével sokkal több porszemcsét szűr ki, valamint magába zárja a polleneket, penész spórákat, atkákat és baktériumokat. A Microfleece kiszűri a részecskék legalább 99,5 %-át és az allergiától szenvedők számára is tökéletesen használható.

Higiénikus zárórendszer

A legtöbb Microfleece-Plus porzsák higiénikus zárórendszerrel lett ellátva. Így ürítése, illetve eltávolítása során az összegyűjtött por nem jut ki a zsákból.

Tanúsított minőség

A Microfleece-Plus porzsákok minősége TÜV ellenőrzésen esett át. A porzsákok fejlesztési és gyártási folyamata minőségi tanúsításon esett át és megfelel a DIN EN ISO 9001szabványnak.